domingo, 28 de septiembre de 2014

UN MOTIU MÉS PER SECUNDAR L’ATURADA PEL JUDICI DE BONILLA

El passat 19/09/2013 el nostre estimat alcalde, Xavier Trias, ens condemnava per ser conductors d’autobús. En declaracions a El Periódico de Catalunya justificava l’acomiadament de Bonilla fins i tot en cas de defensa pròpia perquè “un servidor públic no pot colpejar a un ciutadà”. Un servidor públic no però els mossos si.

En canvi el passat 24/09/14 en declaracions a Els Matins de tv3 responent a una pregunta de Lídia Heredia on li demanava la seva opinió sobre el cas dels guàrdia urbans (1 caporal i 3 guàrdies) detinguts per presuntament formar part d’una xarxa de prostitució, l’alcalde responia que, per damunt de tot s’havia de respectar la presumpció d’innocència i que a més a més els havien suspès de feina i sou a l’espera dels resultats de la investigació. Quina diferencia en la manera d’actuar que van tenir amb Antonio Bonilla, que el primer que van fer va ser deixar-lo tirat i després acomiadar-lo, ni presumpció d’innocència ni hòsties en vinagre, a sac.

Mira el link que hi ha a continuació entre el minut 13:42 i el minut 14:43:


El proper 2 d’octubre Bonilla no es pot quedar sol i no es pot tornar a justificar que se’l deixa sol al·legant les mentides que la direcció i els seus esbirros divulgadors de merda us fan arribar. Amb Pablo i Andreu ho van fer i aquesta vegada no podia ser menys, són essers vius sense escrúpols i se’ls ha de respondre sense por: “Tu hi eres quan va passar?”. I com que ningú de nosaltres va estar davant quan van succeir els fets, davant això el benefici del dubte ha de ser pel company Bonilla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario