miércoles, 24 de febrero de 2016



PEL  FUTUR LABORAL: VOTA NO AL PREACORD

El dilluns dia 29 de febrer de 2016 els lacais sindicals de la direcció (ccoo,ugt,sit) ens han tornat a convocar a un referèndum on posaran la pregunta que els doni la gana i on novament deixaran votar els fora de conveni, un conveni que no els afecta.

Diuen que volen posar com a pregunta: "o preacord o vaga", els treballadors i treballadores hem de votar NO i la vaga la farem si nosaltres ho decidim en Assemblea, que és on es pot debatre diferents opcions.


El preacord NO aporta res nou o mínimament substanciós per cap col·lectiu. 

NO millora el sistema de descans de material mòbil, ni canvia el fet que els obliguen a venir a treballar en extraordinari i treballen més les guàrdies que venen en ordinari que les que venen a treballar em extraordinari. 

NO regula l’acomiadament objectiu si l’empresa et declara NO apte i l’ICAM et declara apte.

NO aconsegueix reduir el nombre de partits més que un ridícul 3%, un tant per cent recurrent a Catalunya per les elits dirigents.

NO s’aconsegueix un preu digne pels partits. 

Es comprometen a posar tot el seu esforç en que l’explotació del tramvia sigui feta per TMB, si posen el mateix esforç que es van comprometre a posar per demanar a Renfe que els treballadors de TB que viuen fora de Barcelona tinguessin passi gratuït per poder accedir de forma gratuïta, tenim assegurat que no faran res. 

NO queda reflectit a cap lloc el manteniment dels llocs de treball actuals quan sabem segur que el tramvia per la Diagonal i la Nova Xarxa (16 noves línies, de moment, 26 línies eliminades) treurà molts serveis de moltes línies, la qual cosa implicarà que seguirem estancats en la franja horària de l’escollida degut a que no solament no entrarà gent nova sinó que si finalment posen el tramvia i al finalitzar la Nova Xarxa desapareixeran molts serveis.

Degut al bloqueig de la negociació els sindicats MINORITARIS convocants de les aturades secundades MAJORITARIAMENT demanem la destitució dels màxims representants de la direcció que han estat incapaços de convèncer a la majoria de la plantilla i d’oferir un mínim acceptable després de quatre anys de congelació salarial i 12 mesos de reunions.
PER TOTS AQUESTS MOTIUS DILLUNS 29 VOTA NO AL PREACORD I PRESSIONEM PER SEGUIR NEGOCIANT UN CONVENI  JUST PER  TOTES I TOTS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario