martes, 10 de noviembre de 2015



PERDUA DE DESCANS EN CAP DE SETMANA

La inflada i inoperant direcció està tornant a dedicar temps i esforços a fer la vida impossible als conductors, és com entenen els nostres directius la gestió dels recursos humans.
Ara s’han tret de la màniga que les festes oficials que coincideixen en descans setmanal en dissabte no generen una descans en cap de setmana. Ni tan sols es pot moure el descans setmanal en dissabte a un altre dissabte o diumenge.
El primer va estar el 15 d’agost i el proper serà el 26 de desembre. Estaran assabentats els membres del comitè d’empresa? S’haurà pactat en alguna comissió sense que els treballadors ens haguem assabentat? Ja començaria a ser hora que tots els acords que regeixen la nostra vida laboral estiguessin publicats a la intranet de l’empresa per saber els nostres drets, perquè les nostres obligacions ja ens les recorden constantment.
El més curiós del cas es que aquesta nova norma, fins que algú no digui el contrari, aplicada de forma unilateral, només s’aplica en aquells conductors que l’extra el tenen a còmput i que per tant acumulen dies. Els conductors que cobren l’extraordinari si que es poden canviar el descans de dissabte a un altre dissabte o diumenge. Serà una estratègia de la direcció perquè els conductors que no cobren l’extra es passin a l’opció de cobro?
El no cobrar i descansar representa que es necessita més gent per treure la mateixa feina, amb la qual cosa necessitaríem noves incorporacions, cosa que l’actual direcció sembla obstinada a impedir.
Encara que també podria ser que la inflada i inoperant direcció no estigues assabentada i els C.O.N.s estiguessin actuant de forma coordinada i sense que Zona Franca II sabés que estan actuant així.
Es rumoreja que Bescanvi Sindical ha denunciat el cas als jutjats, totalment fals, en el moment que es pública aquest article. Tot pot canviar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario